Annons:

Midsommar på First Camp slår rekord – coolcation lockar tyskar

First Camp, Skandinaviens största campingkedja, är glada att meddela att årets midsommarfirande blev det bästa någonsin. De 47 jämförbara destinationerna i Sverige slog all time high med en ökning i logiintäkter från dygnsgäster på 4 procent jämfört med 2023 och drygt 2 procent jämfört med den tidigare toppnoteringen från 2022. 

Johan Söör, VD för First Camp, kommenterar i ett pressmeddelande: 

”Det är fantastiskt roligt att vi lyckas överträffa inte bara 2023 utan även rekordåret 2022 . Allt fler upptäcker hur attraktivt det är att bo på camping, oavsett om det är i husvagn, husbil, tält eller stuga. Och vi börjar få många lojala gäster som upptäcker First Camps över 70 destinationer och även vår bonusklubb First Camp Club som når nya rekordnivåer med just nu 155 000 medlemmar.” 

Johan Söör, vd på First Camp, foto: Viggo Cavling

Bokningsläget just nu är något över samma tidpunkt 2023 och många bokningar görs sent, men trots att många gäster bestämmer sig med kort varsel var de ska semestra så har flera destinationer redan sålt slut på stugor för flera dagar. En ökning från europeiska och primärt tyska gäster som reser till Sverige för ”coolcation” har även märkts inför sommarens bokningar, så för den som vill bli garanterad en plats eller stuga så kan det vara klokt att boka i förväg. 

En kommentar

  1. Jag: Så typiskt att det alltid är First camp man skriver om. Alla vi andra som inte tillhör den jättekolossen blir inte omnämnda trots att vi har betydligt bättre recensioner på i princip alla sajter. Men som alltid :störst går först Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 kommentar Öppna