Annons:

Statens flygplatsbolag inför pristak på restaurangmat

Förra helgen fick SEB-ekonomen Johan Javeus räkmacka med öl för 422 kronor på Landvetter stor uppmärksamhet på plattformen X. Nu meddelar det statliga flygplatsbolaget Swedavia att man inför ett pristak på maten på flygplatserna.

– Priserna på flygplatsen ska inte vara mer än 10 procent högre än motsvarande produkter på stan enligt vår nya strategi, säger marknadschefen Charlotte Ljunggren till tidningen.

De 10 procenten ska kompensera för ökade kostnader för logistik som tillkommer för att driva en restaurang i en flygplats.

En kommentar

  1. Rolf Johansson: En 50cl läsk på Arlanda kostar 37 kronor (!)
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024