Annons:

BILDEXTRA: Här är Högbo Brukshotells nya storsatsning

För ett år sedan togs det första spadtaget för Högbo Brukshotells senaste storsatsning – en ny spaanläggning på 1100 kvadratmeter. Nu är byggnaden klar och interiören ska påbörjas. Redan till våren beräknas hotellets nya spa att öppna, enligt ett pressmeddelande.

Onsdagen den 15 maj 2024 är det preliminära öppningsdatumet för Högbo Brukshotells nya spa. Bygget som påbörjades under hösten 2022 har nu en tydlig form. Snart går projektet in i nästa fas vilken är spaavdelningens interiör. Det är också tid för Högbo Brukshotell, med hotellets VD Tomas Lindqvist i spetsen, att sätta detaljerna kring spabehandlingarna samt de mat- och dryckesupplevelser som ska erbjudas i spabaren.

– Nu när vi ser skalet för det som kommer bli Högbo Brukshotell och Högbo Bruks nya reseanledning känner vi oss redo för detaljarbetet. När vårt nya spa och vår nya vinterträdgård står klara nästa år ska vi vara Sveriges främsta destination för aktiva livsnjutare och jag känner mig ödmjukt säker på att vi kommer lyckas med det, säger Tomas Lindqvist, VD, Högbo Brukshotell i ett pressmeddelande.

Samtidigt som den nya spaupplevelsen tar form byggs en ny vinterträdgård med plats för 100 gäster, 8,6 meter i takhöjd och stora glasfönster som generöst välkomnar naturen utanför. Dessutom får hotellet 12 nya hotellrum, 8 nya konferensrum, en ny lobby, reception, barer och flera loungeytor framför öppen spis.

Högbo Brukshotells nya spaanläggning, på över 1100 kvadratmeter, kombinerar traditionella faciliteter med en unik inramning hämtad från kringliggande skog, sjö och mark. Det nya spakonceptet erbjuder bland annat behandlingar, tre olika bastur, fyra pärlande utomhuspooler, inomhuspool, monsundusch, gym samt stora loungeytor med bar och öppen 

– Många är nyfikna och längtar till vårt nya spa är klart men våra gäster väntar inte och det är vi såklart glada för. Vi har idag en underbar produkt som erbjuder upplevelser på en riktigt hög nivå. Mat, natur, aktiviteter, historia, hög puls och avkoppling… allt går att uppleva här och nu, säger Tomas Lindqvist, VD, Högbo Brukshotell.

Kommentarer är stängda.