Annons:

Premium

30 nya budgethotell ska öppna i Skandinavien

BWH Hotel Group ingår enligt ett pressmeddelande partnerskap med CIC Hospitality kring att utveckla 30 Aiden-hotell. Placering kommer i först hand att ske utanför city nära stora motorleder. En övernattning på det prefabricerade hotellet ska upplevas som prisvärd.

”Allt vi gör inom CIC Hospitality ska vara inspirerande och genomsyras av omtanke och kreativitet”

CIC Hospitality är en av de större hotelloperatörerna i Skandinavien och driver i dagsläget 20 hotell i Skandinavien med ambitionen att växa kraftigt de kommande åren. Bakom företaget finns riskkapitalbolaget  Norvestor som även äger First Camp.

En stor del av tillväxten kommer att ske genom att etablera hotell under varumärket Aiden på ett antal orter med fokus på Norge och Danmark, något som man på BWH Hotel Group ser fram emot.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med CIC Hospitality. Vi har redan idag ett väl utvecklat partnerskap som vi ser fram emot att utveckla de kommande åren. Att tillsammans med CIC Hospitality lansera Aiden på den skandinaviska marknaden känns otroligt kul och spännande, säger Johan Michelson, CEO för BWH Hotel Group.

Från vänster…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium!

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium