Annons:

Best Western Plus tar in fem hotell från Ligula som avslutar med Radisson

Från och med den 1 januari 2024 kommer fem av Ligula’s hotell byta varumärke till Best Western Plus, enligt ett pressmeddelande.

BWH Hotels Scandinavia och Ligula Hospitality Group ingår vid årsskiftet ett samarbete i syfte att skapa starka kommersiella synergier. Det strategiska partnerskapet mellan Ligula och BWH syftar till att stärka varje hotells position genom BWHs internationella nätverk och lokala närvaro.

De hotell som från 1 januari ansluter sig BWH och till Best Western Plus är Radisson Blu Hotel Lund, Park In by Radisson Malmö, Park Inn by Radisson Copenhagen, Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad och Park Inn by Radisson Solna. Totalt omfattar detta totalt 1152 rum som tillförs BWHs gäster och medlemmar.

– Vi är mycket entusiastiska över att påbörja detta samarbete med Ligula Hospitality Group. Genom att förena våra resurser och expertis kommer vi att kunna leverera ett betydande kommersiellt värde, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotels Scandinavia, i ett pressmeddelande.

Genom att integrera de fem hotellen i BWH kommer Ligula att dra nytta av deras förståelse för operatörens behov.

– Vi är nöjda över att inleda detta samarbete med BWH och ansluta oss till deras nätverk. Det är en spännande möjlighet för oss att dra nytta av deras flexibilitet och effektiva kostnadsstruktur. Med sin starka lokala anknytning ser vi fram emot gemensamma framgångar, säger Ligulas VD, Uwe Löffler i ett pressmeddelande.

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Ligula driver idag 45 hotell i 3 länder, Sverige, Danmark och Tyskland.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024