Annons:

Best Western tar över Scandic Skogshöjd i Södertälje

Vid årsskiftet tar Best Western Hotels & Resorts över Scandic Skogshöjd i Södertälje. I samband med bytet av kedja planeras det att göras stora investeringar för att ytterligare lyfta gästupplevelsen på hotellet, enligt ett pressmeddelande.

Efter en oviss framtid står det nu klart att hotellet fortsatt kommer att bedrivas som hotellverksamhet – i ny regi som Best Western Plus Skogshöjd. I och med övertagandet vid årsskiftet kommer det att ske stora investeringar för att ytterligare lyfta kvaliteten, och på Best Western Hotels & Resorts ser man fram emot att åter igen få presentera hotellet som en del av gruppen.
”Det känns otroligt bra att vi i och med övertagandet kan möjliggöra att hotellet fortsatt kommer att bedrivas som hotellverksamhet. Det är ett fint hotell men som behöver ses över och det kommer att läggas stora resurser för att kunna erbjuda våra gäster ett bra och tilltalande boende. Skogshöjd var faktiskt vårt första Best Westernhotell i Sverige och att det nu kommer tillbaka till oss känns såklart lite extra roligt”, säger Johan Michelson, CEO för BWH Hotels.
Hotellet övergår till Best Western Plus Skogshöjd vid årsskiftet 2023/2024.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024