Annons:

Här är nya Best Western Hotel Danderyd

Efter en övergripande renovering och med ett nytt genomgående tema, har nu Best Western Hotel Danderyd öppnat upp. Hotellet, som drivs av de erfarna hotellägarna Mark Iverstam och Lars Malmqvist, enligt ett pressmeddelande.

– Det är ett fantastiskt hotell som Lars och Mark har skapat. Best Western Hotel Danderyd är som en egen oas samtidigt som det med sin närhet till både city och företag i området gör det tillgängligt för all sorts resenärer. Deras genuina erfarenhet av att driva hotell och deras arbete med hållbart företagande är otroligt värdefullt för oss , säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

Hotellet, tidigare Danderyds Gästeri, ligger i en vacker byggnad i svensk herrgårdsstil där temat för inredningen går i 30-talets ”Swedish Modern”-stil. Här ryms 37 smakfullt inredda och fullt utrustade rum, alla med ett tyst och lugnt läge. Hotellets lobby och bistro inbjuder till socialt och avkopplande umgänge, och om vädret tillåter finns här även en fantastisk trädgård. Hos det familjeägda hotellet står kvalitet och service i fokus tillsammans med hållbart företagande.

-Vi är glada att kunna slå upp dörrarna till vårt nyrenoverade hotell utanför Stockholm i trädgårdsstaden Danderyd. Här erbjuder vi småskalig exklusivitet, hög kvalité i boende och bemötande, och vi har en lika hög ambition i service som vi har i hållbart företagande och kommer certifiera oss i Green Key (hållbara hotell). Detta i kombination med vår genuina passion för att driva hotell, gör att vi är övertygade att hotellet kommer att vara uppskattat och välbesökt, säger Mark Iverstam och Lars Malmqvist, ägare Best Western Hotel Danderyd i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024