Annons:

I september flyttar FlyBy sin flygsimulator från Sturup till Hyllie i Malmö

FlyBy AB och Quality Hotel View i Hyllie har tecknat avtal om öppnande av ett nytt FlyBy. Simulator Center i Hyllie. FlyBy AB bedriver idag verksamhet på Sturups flygplats utanför Malmö där man tillhandahåller en Airbus A320 simulator för träning till flygbolag och flygskolor, företagsevent med inriktning på flyg samt upplevelser för privatpersoner. 

– Vi är jätteglada över att ha fått till denna överenskommelse tillsammans med Quality Hotel View. Vi tror detta kommer skapa ett stort mervärde för våra flygbolagskunder, att erbjuda ett bra helhetskoncept med förstklassigt boende, restaurang och närhet till bra kommunikationer. Vi tror även att detta kommer möjliggöra för oss att skapa ännu bättre och minnesvärda event för såväl företagskunder som privatpersoner. Konceptet att kunna få prova att flyga ett kommersiellt flygplan i en simulator, i en miljö som den på Hyllie är unikt. Med mindre än 1 minuts gång från Hyllie station förbinder vi oss med både Malmö och Köpenhamn på ett fantastiskt sätt, säger Linda Ynner, VD på FlyBy AB i ett pressmeddelande.

Linda Ynner, VD på FlyBy AB och Therese Johansson, General Manager på Quality Hotel View.

– Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda denna unika upplevelse till våra gäster. Vårt samarbete med FlyBy innebär att vi kan tillföra en extra dimension av spänning och innovation till våra hotell och konferensgäster och vi gläds åt att få vara med och utveckla aktiviteterna i Hyllie ytterligare, säger Therese Johansson, General Manager på Quality Hotel View i ett pressmeddelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna