Annons:

Rekordomsättning för First Camp i juli

First Camp Group AB, Skandinaviens största campingkedja, rapporterar en rekordstark omsättning i juli. Gruppens totala proforma-omsättning i juli nådde 381,4 MSEK, en ökning med 17 procent mot samma månad 2021 och med 18 procent mot 2019, enligt ett pressmeddelande.

”Det är fantastiskt roligt att vi lyckas leverera denna starka omsättningsökning mot inte bara förra året, utan även mot 2019, som var det senaste normalåret innan Covid-19-pandemin. Vi har i år sett en återkomst av de utländska gästerna, samt att våra satsningar på en ännu bättre produkt gett effekt. Denna sommar har vi bland annat haft ett rekordstort aktivitetsprogram för våra gäster inklusive barnklubb med vårt populära lyckodjur Yessi och vi har fortsatt investera stort i våra destinationer inklusive i mer boendekapacitet. Dessutom bibehåller vår hemsida positionen som Skandinaviens största bokningskanal för camping och stugboende”, säger First Camps VD Johan Söör och fortsätter:

”Det är också extra glädjande att vi sett en väsentlig ökning av gästnöjdheten mot föregående år, och vårt medarbetarengagemang har ökat mot förra årets rekordsiffror. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare i koncernen som stått för fantastiska insatser under årets mest intensiva period”.

De fem destinationer som hade allra högst omsättning i juli var Jesperhus Feriepark, First Camp Sunne – Fryksdalen (inklusive Sunne sommarland), First Camp Orsa – Dalarna, First Camp Arcus – Luleå och First Camp Moraparken – Dalarna. Totalt 60 destinationer i Sverige, Danmark och Norge ingår i First Camp Group AB. Leksand Resort AB som förvärvades under våren 2022 ägs av ett systerbolag till First Camp Group AB.

Kommentarer är stängda.