Annons:

Solhem Hotel på Gotland får just nu ett stort ansiktslyft

Solhem Hotel i Visby genomgår just nu en renovering och öppnar i ny skrud i mars. Samtidigt lanserar hotellet ett nytt varumärke för att tydliggöra den nya riktningen och positionen som hotellet vill ta. - Intresset för att upptäcka Gotland har länge varit starkt, det i kombinationen med det ökade outdoorintresset på ön vill vi ta tillvara på och vara en del av, säger Patrik Björkander, sälj- och marknadschef på Solhem Hotel och Strand Hotel i ett pressmeddelande.

– Oavsett om man kommer till Gotland för att utforska naturen, delta i en outdooraktivitet, utöva en sport eller för sitt kulturintresse så vill vi vara utgångspunkten och mötesplatsen mellan upplevelserna, fortsätter Patrik Björkander.

I ett första läge så är det hotellets lobby, anslutande korridor och ett tiotal rum som totalrenoveras. Planen är att sedan succesivt fortsätta med fler rum och hotellets sociala ytor.

Sofia Munkhammar är VD på Solhem Hotel och Strand Hotel och ser fram emot nysatsningen.

– Solhem har genom åren både varit nöjespalats och hotell. Det känns väldigt inspirerande att nu inleda en ny epok som förhoppningsvis kommer att locka fler personer att upptäcka vår ö, säger Sofia Munkhammar.

Både Sofia och Patrik betonar vikten av samarbete med många andra aktörer på ön i och med satsningen.

– Vi vet att man inte kommer till Gotland för att bo på hotell. Men kan vi som hotell vara en möjliggörare för nya reseanledningar så har vi kommit långt. Med det sagt så vill vi samarbete med aktivitetsarrangörer, guider och andra boendeanläggningar runt om på ön. Vi har redan flera spännande samarbeten på gång och hoppas att det med tiden kan bli många fler, säger Sofia Munkhammar. 

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024