Annons:

Stordalen tar över Hernö Gins hotell

Stordalen tar över Hernö Gins hotell Hernö Gins destinationshotell blir del av Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts. Det havsnära hotellet som ska uppföras innehåller 120 rum. Det ska öppna i december 2024.

Hernö Gins hotell i Härnösand kommer att ingå som medlemshotell i Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts. Med övertygelsen att det inte finns någon standardgäst, och därför inget standardhotell, samlar Nordic Hotels & Resorts 39 fristående hotell i sin växande portfölj. Hernö Gin Hotell kommer att tillföra gruppen ett nytt unikt koncepthotell med öppning i slutet av 2024.

– Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda våra fantastiska gäster ytterligare en destination och upplevelse. Precis som gänget bakom Hernö Gin så drivs vi av ambitionen att överträffa människors förväntningar. Det här blir ett unikt hotell på en fantastisk plats och jag ser därför fram emot december 2024 då vi välkomnar de första gästerna till hotellet, säger Nordic Hotels & Resorts ägare Petter Stordalen.

Hernö Gin Hotell kommer att uppföras i nio våningar, havsnära beläget på Kanaludden i Härnösand, alldeles vid Södra Sundet som mynnar ut i Bottenhavet. Med 120 rum, flera barer, restaurang samt konferensanläggning med sju lokaler och kapacitet upp till 225 personer kommer hotellet att ha närhet till Härnösands centrum med gångavstånd för gästerna.

– Hernö Gin Hotell kommer att erbjuda boende, konferensmöjligheter och en helhetsupplevelse i nivå med de förväntningar besökare har på ett koncepthotell för världens bästa gin. Vi är stolta över att utvecklingen av en internationell toppdestination i Härnösand sker tillsammans med Nordic Hotels & Resorts, säger Jon Hillgren, vd Hernö Gin Hotell.

Härnösands Simhall intill hotellet kommer att erbjuda relax och bad för alla gäster. Simhallen med tillhörande relax kommer att drivas av hotellbolaget med start den första januari 2023.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024