Annons:

Therese Johansson ny hotelldirektör för Quality Hotel View i Hyllie

Det blir Therese Johansson som gör en karriärsförflyttning från hotell Clarion Collection Hotel Temperance på Engelbrektsgatan till konferens- och möteshotellet Quality Hotel View i eventområdet Hyllie.

Therese Johansson arbetar idag som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Temperance. Under vinterhalvåret 2021/2022 ansvarade hon också för systerhotellet Comfort Hotel Malmö. Tidigare har hon arbetat som säljchef för Skåneregionen för en annan hotellkedja. Hon har en kandidatexamen i socialpsykologi från Lunds universitet.

– Jag började min karriär inom hotellbranschen för nästan 30 år sedan och jag har njutit av varje dag sedan dess! Det är en härlig bransch där jag har fått möjlighet att utvecklas och utmanas varje dag. Det känns märkligt att lämna Clarion Collection efter många bra år på Temperance men självklart är jag otroligt förväntansfull inför nästa utmaning, säger tillträdande hotelldirektör för Quality Hotel View Therese Johansson i ett pressmeddelande.

Therese Johansson gör sin första arbetsdag på Quality Hotel View efter sommaren.

En kommentar

  1. Elisabeth: Grattis Therese till ett spännande jobb och ännu större grattis till Quality H View som får Therese som hotelldirektör!
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022