Annons:

Här är Scandics framtida ledning

Scandics koncernledning valde förra året ut 21 talanger till att genomgå det interna ledarskapsprogrammet Talent@Scandic. Tillsammans med branschföreträdare, mentorer och ledarskapsutvecklare har talangerna under de senaste sju månaderna arbetat intensivt och står nu redo att axla en ledarroll inom bolaget. Nu har de äntligen examinerats, enligt ett pressmeddelande.  

Scandics ledarskapsprogram, Talent@Scandic, har genomförts i över 20 år och syftar till att utveckla framtidens ledare inom koncernen. Fokus för programmet är omvärld och kommersiellt ledarskap och till grund ligger bolagets strategi och framtida riktning. 

– Att utbilda och säkra framtidens talanger har alltid varit en framgångsfaktor för oss på Scandic och precis som tidigare år så följer vi våra talanger med spänning. Att leda ett bolag som satsar stort på kompetensutveckling är något jag är stolt över och jag ser mycket fram emot att möta våra nya ledare i olika delar av organisationen under många år framöver, säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef på Scandic Hotels Group.

– Genom att kompetensutveckla våra medarbetare säkrar vi en skicklig organisation över tid, och det känns fantastiskt roligt att se 21 nya branschtalanger ta ytterligare ett kliv i sin karriär. Under dessa sju månader har talangerna arbetat med branschföreträdare, mentorer och ledarskapsutvecklare för att skapa en bredare förståelse för bolaget, besöksnäringen och såklart den personliga ledarskapsutvecklingen, säger Maud Samuelsson, ansvarig för ledarskapsutveckling på Scandic Hotels Group.

– Vi ser att det uppstår synergier och effektivitet när vi utvecklar våra medarbetare. Det är helt avgörande att ta vara på våra medarbetares perspektiv och idéer för att lyckas som bolag, och det går även helt i linje med hur vi arbetar med förtroende och ansvar som en del av vårt ledarskap, avslutar Jens Mathiesen i ett pressmeddelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna