Annons:

Premium

Clarion = framåtanda, passion och energi

Mirja Braun är ny vd Clarion Hotel®. Här svarar hon på Travel News klassiska på-nytt-jobb-enkät.

“Vi vill vara det självklara valet”


Grattis Mirja Braun, du är ny vd Clarion Hotel® Arlanda, varför valde Miri Sumiq på Clarion dig? 

– Jag är en allround-ledare som har en passion för gästnöjdhet, drivs av att jobba med medarbetarna, och vara del av ett team samtidigt som vi levererar på våra resultat och det tror jag tilltalade Miri. Det är viktigt för mig att vi jobbar med hälsa och välmående personal och att alla på hotellet kan känna att de gör en meningsfull insats. Jag har med mig internationell erfarenhet av en premium produkt som jag också tror spelade in.

– Vi välkomnar Mirja till Clarion Hotel® Arlanda och ser fram emot att se hotellet fortsätta att blomstra under hennes ledning. Med Mirjas engagemang och erfarenhet är vi säkra på att hotellet är på väg mot nya höjder, säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel® Sverige.

Varför valde du Clarion Hotel® Arlanda? 

– Jag gillar framåtandan, passionen och energin som Clarion förmedlar. Hela rekryteringsprocessen med Miri och Frida Pålsson Werntoft var väldigt proffsig och fick mig att känna mig intresserad, trygg och välkommen så när beslutet skulle tas var det väldigt enkelt. Jag hoppas vi valde varandra!

Jag har besökt Clarion Hotel Arlanda tidigare och slogs av den positiva kultur och ”can do attitude” som verkar sitta i väggarna där. I…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium