Annons:

Premium

“Jag längtade väldigt mycket tillbaka till besöksnäringen”

Carina Eriksson är ny hotelldirektör på Scandic Västerås. Här berättar hon varför hon återvänt till reseindustrin. Vad hon lärde sig på Haglöfs och Steam. Och vad som krävs för att man ska få Carina som chef på Scandic. (De söker just nu 15 nya medarbetare.)

”Jag börjar dagen med en runda på hotellet för att få träffa alla härliga medarbetare och gäster”

Grattis Carina Eriksson, du är ny hotelldirektör på Scandic Västerås. Varför valde Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels dig?

Tack! Kai rekryterade mig för ett antal år sedan till tjänsten som hotellchef för uppstarten av Steam hotel, så vi har arbetat ihop tidigare hade ett väldigt bra samarbete. Vi har hållit kontakten under åren jag var borta från besöksnäringen och när möjligheten dök upp så var det ett självklart val att tacka ja till Scandic och göra comeback i världens roligaste bransch. 

Varför valde du att arbeta med Scandic Västerås?

Jag längtade väldigt mycket tillbaka till besöksnäringen och framförallt pulsen av att jobba på hotell. En stor del av valet var också att få Scandic som arbetsgivare, det känns oerhört bra, och att få Kai som chef igen gjorde…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium