Annons:

Premium

”Strand – ett klassiskt hotell i Stockholm, med en lång och häftig historia”

Erica Åberg är ny hotelldirektör på Radisson Collection Strand Hotel. Här svarar på Travel News på-nytt-jobb-enkät.

“Hotellet byggdes inför Olympiska spelen i Stockholm år 1912. Sedan dess har hotellet fått en total makeover av arkitektbyrån Wingårdhs och hotellets historia har man lyft och tagit hand om på ett fantastiskt sätt tycker jag”

Grattis Erica Åberg, du är  ny hotelldirektör på Radisson Collection Strand Hotel. Varför valde Tom Flanagan Karttunen vd på Radisson Hotel Group i Norra Europa, dig? 

– För att han kände att jag var rätt person för Radisson Collection Strand Hotel antar jag.

Och varför valde du Radisson Strand? 

– Det är ett klassiskt hotell i Stockholm, med en lång och häftig historia. Bland annat var Strand ett favorithotell för både Greta Garbo och Ingrid Bergman. Hotellet byggdes inför Olympiska spelen i Stockholm år 1912. Sedan dess har hotellet fått en total makeover av arkitektbyrån Wingårdhs och hotellets historia har man lyft och tagit hand om på ett fantastiskt sätt tycker jag. Sedan är Radisson ett stort internationellt varumärke som jag gärna vill jobba med.

Varför ska man bo på Strand?

– För att Radisson Collection Strand Hotel är ett fantastiskt hotell – vi har otroligt fina rum, Stockholms bästa utsikt, en jättetrevlig restaurang och den bästa…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium