Annons:

MSC Cruises börjar kryssa från Stockholm nästa sommar

MSC Cruises låter meddela att man from sommaren 2023 kommer att sälja och marknadsföra kryssningar från Stockholm där kunden kan välja att resa på sin kryssning genom två helt nya program; Stockholm-Stockholm eller Stockholm-Oslo. Kryssningarna kommer att pågå hela sommaren under perioden juni tom september.

– I och med oroligheterna i Ukraina tog vi snabbt ett beslut att inte genomföra våra klassiska kryssningar med besök i bland annat St. Petersburg. Det finns helt enkelt inte i vår planering i dagsläget. Vi presenterade ett förslag till vårt huvudkontor i Geneve om att köra lokala kryssningar; Stockholm-Stockholm eller Stockholm-Oslo. Förslaget blev väl mottaget, och from juni 2023 kommer vi att köra inte mindre är sex olika kryssningar med avresa direkt från Stockholm, säger Claes Tamm, Nordenchef MSC Cruises i ett pressmeddelande.

Claes Tamm fortsätter;

– Vi ser att detta är ett perfekt tillfälle att vinna terräng bland nya kunder som ännu inte har provat denna trevliga resform. Nu kan man enkelt göra detta med att kryssa direkt från Stockholm. Vidare finns det många kunder som inte väljer att flyga. Då ges man här möjligheten till en härlig semester från hemorten, avslutar Claes Tamm.

Kryssningen genomförs med fartyget MSC Poesia. Sex olika kryssningar är planerade under perioden juni tom september 2023.

Kommentarer är stängda.