Annons:

Hamburger Börs utmanar Cirkus – vill bli Stockholms nya cityarena

Nu genomgår Hamburger Börs sin största förändring sedan dagens ägare Moment Group förvärvade arenan 2010. - Nya Hamburger Börs vill ta plats som Stockholms nya cityarena och för att göra det behövde vi förändra utseendet både för den grafiska profilen och lokalen i sig. Vi vill föra det legendariska Hamburger Börs vidare i nutiden, säger Peter Bengtson, Arenachef på Hamburger Börs i ett pressmeddelande.

Nya Hamburger Börs har gjort miljoninvesteringar i scen, rigg, ljud och ljus som från och med nu gör det möjligt för arenan att förändras och anpassas efter evenemang. Arenan kan från en kväll till en annan förvandlas från en nattklubb till en scen för en humorföreställning, eller från en konsert med någon av Sveriges största artister till ett fartfyllt företagsevent. Framgent kan Nya Hamburger Börs nu erbjuda olika typer av evenemang, produktioner, konserter, gästspel, nattklubbar och mer därtill. Börsen med anor från 1700-talet mellan Gallerian och Operan har efter renoveringen plats för 1400 stående gäster och blir då en tydlig konkurrent till Cirkus på Djurgården som har plats för 1740 stående parkett när det gäller konserter.

-Den investering vi gjort i allt kring scenen kommer göra det oändligt mycket enklare för såväl oss som för de som står på scen framöver. Vår nya inredning är ett rejält lyft, men den största förändringen för gästen är framför allt den nya valmöjligheten kring ankomsttid, mat och dryck som nu är anpassad efter gästen, säger

Nu genomgår Hamburger Börs sin största förändring sedan dagens ägare Moment Group förvärvade arenan 2010.

– Nya Hamburger Börs vill ta plats som Stockholms nya cityarena och för att göra det behövde vi förändra utseendet både för den grafiska profilen och lokalen i sig. Vi vill föra det legendariska Hamburger Börs vidare i nutiden,  säger Peter Bengtson, Arenachef på Hamburger Börs i ett pressmeddelande.

Nysatsningen för Hamburger Börs är en långsiktig plan för att etablera sig som den självklara arenan i innerstaden. 

Kommentarer är stängda.

komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024