Annons:

LIWLIG Group köper nordiskt eventbolag

Den norska välrenommerade byrån Off Piste får nya huvudägare. Bolaget, som nästan i trettio år har skapat unika och oförglömliga upplevelser, kommer nu att bli en del av den nordiska LIWLIG-koncernen, enligt ett pressmeddelande. Någon köpesumma är inte kommunicerad.

Den globala efterfrågan på exklusiva tjänster och upplevelser ökar på grund av ökat globalt välstånd, en preferens för personanpassade upplevelser, sociala mediers inflytande och konsumenters förändrade värderingar mot autenticitet och hållbarhet.

– Off Piste kombinerar hög professionalism med nordiska värderingar, vilket skapar en vinnande formel i detta växande segment, säger Timo Aalto, VD för Liwlig Group.

 Off Piste har 18 engagerade specialister som årligen arrangerar omkring sextio unika event som skapar oförglömliga minnen för gästerna. 

Off Piste’s kunder är jämnt fördelade mellan företag och privatpersoner. De värderar diskretion, och företaget upprätthåller också medvetet en låg offentlig profil. Hälften av företagets evenemang genomförs utanför Norges gränser, och nästan 40 procent av kunderna är internationella. Detta visar företagets internationella kompetens, insikt och nätverk.

 Med Liwlig bakom oss kommer vi att skapa ännu bättre upplevelser och bestående minnen för våra kunder. Vi blir en del av ett större nätverk och kan vid behov dra nytta av fler resurser, expertis och ny teknologi. Vi har redan en solid kundbas i Norge och Sverige och upplever ett betydande och ökande intresse för de unika tjänster vi tillhandahåller. Både Finland och Danmark är spännande marknader som vi nu kommer att ha lättare tillgång till,” säger Jan Axel Syberg, VD för Off Piste.

Off Piste kommer att fortsätta med samma namn och varumärke, samt samma ledning och organisation som nu.

Resultat för 2023: Driftsintäkt: 142 miljoner NOK, Vinst: 14,3 miljoner NOK. Förväntad omsättning för 2024: 160 miljoner NOK.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024