Annons:

Svenska Möten når en halv miljard och sätter försäljningsrekord

I takt med en större efterfrågan på fysiska möten och nya behov av långsiktiga mötespartners har Svenska Mötens erbjudande växt sig större efter pandemin. Och för första gången, sedan starten för drygt 40 år sedan, nådde organisationen nu i höst en samlad försäljning för 2022 på över 500 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har haft en långsiktig vision att nå denna milstolpe på en halv miljard och det är helt fantastiskt att vi nu passerat den! Nu tar vi sats mot nya höjder. Många står inför en tuff ekonomisk period i en osäker omvärld, samtidigt är fysiska möten mer på tapeten än någonsin tidigare. Och rekordomsättningen är ett bevis på att vi lyckats med vårt erbjudande som strategisk mötespartner, säger Jannis Norén Karras, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Svenska Möten i ett pressmeddelande.

Jannis Norén Karras, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Svenska Möten.

Efter den förra rekordnoteringen 2019, då den försäljningen nådde 431 miljoner för helåret, slog pandemin och den digitala möteskulturen hårt på mötesindustrin. Under det senaste året har emellertid Svenska Möten sett en kraftigt stigande efterfrågan, både som konsekvens av ett uppdämt behov och som resultat av ändrade beteenden hos kunderna.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024