Annons:

Svenska Möten vinner avtal med skolverket – värde 100 miljoner kronor

Den ekonomiska föreningen Svenska Möten och produktionsbolaget Adapt har tecknat ett omfattande avtal med Skolverket till ett värde av cirka 100 miljoner kronor. Uppdraget i avtalet omfattar att sköta Skolverkets mötesbokning samt produktion av digitala och fysiska möten. Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet för en förlängning på upp till två år, enligt ett pressmeddelande.

– Vi ser fram emot att arbeta tätt med Skolverket för att bidra till en positiv utveckling inom det svenska utbildningssystemet, säger Jannis Norén Karras, vice vd och kommersiell chef på Svenska Möten.  

Det nya avtalet kommer att förenkla och effektivisera möteskulturen inom Skolverket på flera sätt:

– Avtalet ger Skolverket möjlighet att fokusera fullt på sina deltagare och de olika mötenas innehåll utan att behöva lägga tid på praktiska utmaningar eller teknisk produktion, säger Viking Grandin, vd på Adapt.

Adapt är ett produktionsbolag som arbetar med produktion, byggnation och teknik för event, monter, studio och installation.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Konferensproducent till STS Alpresor
Sista ansökningsdag:
30 september 2023