Annons:

Ägarsonen Alexander Alkesten tar över som vd på NOFO Hotel

NOFO Hotel & Wine Bar går in i en ny fas när ägarsonen Alexander Alkesten tillsätts som VD med visionen att göra NOFO till en levande plats genom upplevelser inom design, musik, mat och dryck. Tillsammans med en laddad ledningsgrupp och tydlig vision fortsätter utvecklingen av den levande organism som byggts upp under tolv år med ett engagemang som bara kan uppstå inom ett familjedrivet företag, enligt ett pressmeddelande.

Alexander Alkesten har en bred erfarenhet från servicebranschen och varit verksam på NOFO som F&B Manager och därefter kommersiell chef. I sin nya roll som VD står han redo att med ett starkt team, fortsätta utmana NOFO till nya höjder.

– Mitt mål är att driva det här hotellet genom vår ledningsgrupp och vår starka organisation. Jag kommer lägga mitt fokus på att verkligen lyfta dem och se till att vi blir ett sammansvetsat team som tror på det vi gör och förstår varför vi gör det, säger Alexander Alkesten.

Att tillsätta Alexander som ny VD har kommit att bli ett naturligt steg i NOFO’s ständiga strävan efter utveckling. Grundare, ägare och föräldrar Glenn och Marie Tammemägi, ser positivt på framtiden och får med förändringen också gå in i en ny fas med större fokus på barnbarnen.

– Jag har aldrig känt att något varit så rätt i tiden som det här är yrkesmässigt. Alexander är helt i rätt tid, på rätt plats, med rätt kompetens och rätt ambitioner, säger Glenn Tammemägi, tidigare VD på NOFO Hotel & Wine Bar.

– NOFO’s vision är klar, målet är att bli Stockholms häftigaste hotell och en kokande mötesplats för våra gäster, NOFO är ett fantastiskt och unikt hotell så vi har alla förutsättningar att nå dit, avslutar Alexander Alkesten i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.