Annons:

Agnieszka Berglund är ny flygplatschef på Bromma flygplats

Swedavia utser Agnieszka Berglund till flygplatschef på Bromma Stockholm Airport. Agnieszka Berglund kommer närmast från tjänsten som Driftchef och Local Maintenance Manager på Bromma Stockholm Airport och har en gedigen erfarenhet av ledarbefattningar inom flygbranschen. Hon tillträder sin nya position 19 december.

Swedavia utser Agnieszka Berglund till flygplatschef på Bromma Stockholm Airport. Agnieszka Berglund kommer närmast från tjänsten som Driftchef och Local Maintenance Manager på Bromma Stockholm Airport och har en gedigen erfarenhet av ledarbefattningar inom flygbranschen. Hon tillträder sin nya position 19 december.

– Det är med glädje, spänning och ödmjukhet som jag har tackat ja till uppdraget som ny flygplatschef. Jag har arbetat på Bromma Stockholm Airport i olika ledarbefattningar sedan 2017 och kommer nu ta mig an flygplatsens utmaningar och möjligheter i sin helhet. Bromma är en modern flygplats som står för snabba och effektiva flöden men även för närhet till våra resenärer, medarbetare och omvärld. Jag är övertygad att flygplatsen kommer fortsätta tjäna ett värdefullt syfte många år framöver, säger Agnieszka Berglund i ett pressmeddelande.

Agnieszka Berglund tillträder sin tjänst som flygplatschef på Bromma Stockholm Airport den 19 december 2022 och efterträder Gunnar Boijsen som går i pension. Karl Eklund har nyligen också utsetts till ny flygplatschef för Stockholm Arlanda Airport och tillika övergripande chef för Swedavias båda flygplatser i Stockholm – Stockholm Arlanda Airport samt Bromma Stockholm Airport.

En kommentar

  1. Enil: Så med andra ord är hon en mellanchef på Bromma då eftersom hon har en övergripande chef över henne, med samma befattning. Kul