Annons:

Aliki Krantz är ny direktör på Elite Hotel Adlon

Med en lång karriär inom näringslivet, ett flertal år inom hotellbranschen och en mängd uppskattade ledaregenskaper, drar nu Aliki Krantz upp bopålarna och flyttar 80 mil söderut. Från Skellefteå tillbaka till Stockholm där hon i rollen som hotelldirektör kommer att driva arbetet med att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse på en av huvudstadens hotellfavoriter - Elite Hotel Adlon.

“Hon skapa Sveriges bästa hotellupplevelse”

– Service med kundnöjdhet i fokus är något jag verkligen brinner för och ser som ett kvitto på en välmående organisation som börjar med teamet. Därför känns det otroligt roligt att få vara med på denna spännande resa och tillsammans bidra till hotellets fortsatta framgång och utveckling, säger Aliki Krantz, hotelldirektör för Elite Hotel Adlon i ett pressmeddelande.

– Vi kunde inte vara gladare över att få välkomna Aliki som hotelldirektör för Elite Hotel Adlon! Hennes breda erfarenhet, spetskompetens och ledaregenskaper kommer bli en enorm tillgång nu när vi genomför en rad spännande förändringar som en del i vårt fortsatta arbete med att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster. Vi ser mycket fram emot att få ha en så stark ledare på plats”, säger David Halldén, VD och koncernchef på Elite Hotels of Sweden i ett pressmeddelande.

Som en del i arbetet med att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse gör man även en rad spännande satsningar. Förutom en ny lobby kommer hotellet att bjuda på en härlig relax, gym, lounge och nya konferensfaciliteter.

2 kommentarer

  1. Patrick. A: Välkommen hem Aliki :)
  2. Thomas Metz: Lycka till med den nya utmaningen!