Annons:

Anna Borggren återvänder till Nordic Choice Hotels som hotelldirektör för Clarion Hotel Sundsvall

Anna Borggren är en välkänd profil inom Sundsvalls besöksnäring och kommer senast från tjänsten som affärsområdeschef för besöksnäringen på Näringslivsbolaget i Sundsvall. Hon har även gedigen erfarenhet inom hotellbranschen med 8 år som hotelldirektör för Clarion Collection Grand Sundsvall och 10 år som hotelldirektör för Diplomat Åregården i Åre, enligt ett pressmeddelande.

”Jag ser fram emot att komma tillbaka till en bransch som jag älskar att jobba i” 

– Det är med stor glädje vi hälsar Anna välkommen tillbaka till Nordic Choice Hotels och som hotelldirektör för Clarion Hotel Sundvall. Med Annas långa erfarenhet från branschen, ett stort lokalt nätverk och ett starkt driv att leverera såväl höga resultat som utomordentlig gästservice är hon den perfekta ledaren för det här hotellet! Säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen inviger Clarion Hotel Sundsvall under hotellets Soft Opening september 2021.

Clarion Hotel Sundsvall slog upp sina dörrar under våren 2021 och har blivit ett nytt landmärke i stadssiluetten. Beläget precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna bor man i ett toppenläge granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Med sina 270 rum, konferensavdelning, SPA, takbar och restaurang Kitchen & Table lockar hotellet såväl Sundsvallsbon som tillresta resenärer.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till en bransch som jag älskar att jobba i och att komma tillbaka till Nordic Choice Hotels. Jag vill ge medarbetarna på hotellet det bästa förutsättningar för att göra ett bra jobb och för att vi tillsammans ska utveckla hotellet vidare. För mig är det viktigt att vara med att bidra till utvecklingen och att samarbeta med andra aktörer både i och utanför Sundsvall, och på så sätt fortsätta att utveckla besöksnäringen och skapa förutsättningar för att ännu fler ska få möjligheten att uppleva Sundvall, säger Anna Borggren tillträdande Hotelldirektör Clarion Hotel Sundsvall i ett pressmeddelande.
Anna Borggren tillträder tjänsten som hotelldirektör för Clarion Hotel Sundsvall den första april 2023.

Kommentarer är stängda.

komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024