Annons:

Bahar Deogun ny VD för Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Hotellet med Stockholms bästa läge toppar laget och anställer Bahar Deogun som ny VD och hotelldirektör. Bahar kommer närmast från Svenska Turistföreningen där hon varit operativ chef för organisationens fem storstadsanläggningar. Nu blir det fullt fokus på Stockholm och gästerna på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central, enligt ett pressmeddelande.

När Bahar Deogun den 7 mars går in genom dörrarna på Comfort Hotel Xpress i centrala Stockholm så är det som hotellets nya ledare.

– Det här blir bra. Väldigt bra! Med Bahar får vi inte bara en erfaren ledare utan också en person med oerhört stort driv, en som inte tvekar att kavla upp ärmarna och ge sig itu med det praktiska men utan att tappa helikopterperspektivet. Comfort Hotel Xpress i Stockholm är ett viktigt hotell för oss som kräver en tydlig, bra och kreativ ledare och det får vi med Bahar, säger Comfort Hotel Sveriges driftsdirektör Pernilla Bergendahl i ett pressmeddelande.

Bahar har över tio års erfarenhet som chef och ledare. Hon kommer närmast från rollen som operativt chef för Svenska Turistföreningens storstadsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö där hon haft det yttersta ansvaret för verksamheten. Dessförinnan har hon haft chefsroller på Bookbinders Design, Mercure Hotel och Nordic Choice Hotels fristående anläggning Hotel C Stockholm.

– Oj vad jag har längtat efter den här dagen!! Jag kommer tillbaka till Nordic Choice igen och jag får göra det som Comfort-VD. Jag älskar Comforts gästlöfte om att ge gästen det de verkligen vill ha som bra location och strunta i det onödiga. Nåt som gör att de kan spendera mindre pengar på boendet och mer på shopping och restaurangupplevelser. Stockholm är en fantastisk stad som har massor att erbjuda och tillsammans med teamet så har vi ambitionen om att vara ett stockholmslexikon över allt man kan göra i stan. Det är en grym grund för att gästerna ska ha det bra när de bor hos oss, säger Bahar Deogun, i ett pressmeddelande.

Bahar gör sin första arbetsdag på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central den 7 mars.

2 kommentarer

  1. Erik: De flesta hotellen i Sthlm City marknadsför att de har "bästa läge". Så det är väl upp till gästen, vilka preferenser man har gällande det :D. Vissa tycker närhet till kommunikationer är viktigt, vissa att man bor precis vid en shoppinggata och vissa att utsikten mot vattnet är det viktiga osv osv.
  2. Hanna: Eller priset är det viktigaste...