Annons:

Carina Eriksson ny hotelldirektör på Scandic Västerås – ska rekrytera 15 tjänster

Scandic har rekryterat Carina Eriksson som nyligen tillträtt tjänsten som hotelldirektör för Scandic Västerås. Carina kommer närmast från rollen som Customer Service Manager på Haglöfs och gör således comeback i besöksnäringen genom sin nya roll, enligt ett pressmeddelande.

Carina är en välkänd profil inom besöksnäringen i Västerås, inte minst från sina år som Hotellchef på Steam Hotel. Carina har en bred erfarenhet från att bygga starka medarbetarlag och får i direkt uppdrag att rekrytera upp emot 15 tjänster för att säkerställa en komplett medarbetarstyrka inför den högintensiva sommarsäsongen.

– Jag är otroligt glad över att Carina valde att tacka ja till att återvända till besöksnäringen och anta en ny utmaning som hotelldirektör på Scandic Västerås. Carina blir ett viktigt tillskott för att fortsätta utveckla hotellet och medarbetarstyrkan i takt med att Scandic och besöksnäringen lägger i högsta växeln inför sommaren, säger Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels i ett pressmeddelande.

– Att få komma tillbaka till den branschen som jag älskar och tillbaka till Västerås gör mig så glad. Att få vara en del av återstarten av branschen tillsammans med det härliga teamet och nya medarbetare på Scandic Västerås är givetvis en ynnest. Västerås är också en stad som ligger mig extra varmt om hjärtat och jag ser fram emot framtida samarbeten med Västerås näringsliv, säger Carina Eriksson, nytillträdd hotelldirektör för Scandic Hotel Västerås.

En kommentar

  1. Anonym: Så en Kundtjänstchef från ett friluftsföretag, axlar alltså rollen som Hotelldirektör. Intressant. Har man brist på andra lämpliga kandidater eller är man desperat?
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024