Annons:

Cecilia Österholm ny marknads och kommunikationschef på Jernhusen

Cecilia Österholm utses till Chef Marknad och Kommunikation på Jernhusen. Tillsättningen sker i samband med att Jernhusen adderar en ny funktion för marknad och kommunikation, enligt ett pressmeddelande.

– Jernhusen har påbörjat en förflyttning mot en än mer aktiv stadsutvecklare.  Vi skapar stationsnära stadsdelar i flera av Sveriges största städer, det innebär många möjligheter och komplexa frågeställningar för bolaget som vi behöver möta med en fokuserad marknads- och kommunikationsavdelning. Det känns väldigt bra att få in Cecilia med hennes breda kompetens och långa erfarenhet av både marknad och kommunikation. Jag riktar ett stort tack till Henrik Fontin, Chef för HR & Kommunikation för hans insatser i bolaget de senaste åren, säger Kerstin Gillsbro, vd Jernhusen.  

– Jernhusen är ett väldigt spännande bolag som är med och säkrar framtidens hållbara städer och resande. Jag ser verkligen framemot att tillsammans med bolagets kompetenta kollegor få fortsätta utvecklingen av Jernhusens varumärke och kommunikation, säger Cecilia Österholm i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024