Annons:

Ekman Hotels rekryterar Anna-Karin Larsson till försäljningschef

”Jag är mycket glad att kunna tillkännage rekryteringen av Anna-Karin Larsson som ny försäljningschef. Det är en nyckelrekrytering som tillför mycket värdefull kompetens och erfarenhet till vår organisation” säger Patrik Ekman, i ett pressmeddelande.

Anna-Karin har lång och bred erfarenhet från branschen och har arbetat med försäljning mot alla segment – såväl företagskunder, Leisure, grupper som möten och events.

Anna-Karin har tidigare arbetat inom Elite Hotels of Sweden, Elite Stora Hotellet Örebro och Conventum som försäljningschef. Närmast kommer Anna-Karin från Lannalodge som VD.

”Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Ekman Hotels säger Anna-Karin Larsson. Det känns oerhört spännande och roligt att få vara med i utvecklingen av hotellkoncernen och jag ser fram emot att bidra till fortsatta framgångar i framtiden.

Att få möjligheten att jobba för entreprenören Patrik Ekman och hans filosofi känns som att komma hem”. Patrik Ekman ”-Service är mitt namn” och ”-Det finns bara möjligheter” säger Anna-Karin Larsson i ett pressmeddelande.

Ekman Hotels har sedan 2018 växt till att totalt omfatta 9 olika boende och konferensanläggningar i 6 olika städer i Sverige 

· Vi är i stark tillväxt och har en plan fram till 2028, nu växlar vi upp och jag är otroligt glad att välkomna Anna-Karin in i familjen, säger Patrik Ekman, VD.

Koncernen har påverkats hårt av pandemin men har gått igenom den med bravur samtidigt som koncernen fortsatt att expandera. Sommar 2022 kan sammanfattas som den bästa i koncernens historia, med höga beläggnings-siffror och stark revpar enligt ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.