Annons:

Emil Larsson ny VD på RK Travel Group 

RK Travel Group är Nordens i största gruppresegrossist. Kunderna är turistbuss-företag och resebyråer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I augusti avgår Göran Grell som vd efter 10 år, men sitter kvar i styrelsen och som ägare. Ny VD och den som ska ta företaget vidare i sin snart 50-åriga historia är Emil Larsson, enligt ett pressmeddelande.

– Det har varit en väldigt spännande rekryteringsprocess med drygt 140 sökanden från olika branscher, säger RK Travel Groups styrelseordförande Sabine Söndergaard i ett pressmeddelande och fortsätter: 

– Vi sökte någon som med affärsdriv, integritet och framåtanda ska kunna driva verksamheten på ett ödmjukt men kreativt sätt framåt. Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Emil och vi är övertygade om att han kommer kunna bygga vidare på våra fina kundrelationer och samtidigt förflytta bolaget med varsam hand in i framtiden. 

– Det känns bra att vara i mål med en ny och väl meriterad VD, tillägger Göran Grell. Emil kommer att komplettera ett mycket kompetent och erfaret gäng på RK. Med ny energi, andra erfarenheter och en hög digital kompetens kommer det här bli en perfect match. Själv ser jag nu fram emot att följa och stötta RK:s fortsatta resa från ett styrelse- och ägarperspektiv. 

Emil Larsson arbetar idag som vice VD på World Trade Center Göteborg och tillträder alltså som VD för RK Travel Group i augusti. 

– Det är med både stolthet och ödmjukhet jag tar mig an uppdraget att förvalta och utveckla RK, säger han. Jag ser fram emot att lära känna kunder och partners för att förstå deras verklighet och hur vi bäst hjälper dem att lyckas, och att driva verksamheten framåt tillsammans med teamet.
Sabine Söndergaard, styrelsens ordförande, Emil Larsson blivande vd och Göran Grell, ägare och ledamot i styrelsen

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024