Annons:

Eva Ottosson Rask blir General Manager på Yasuragi – “en exceptionell ledare”

Resorthotellet Yasuragi i Stockholm välkomnar Eva Ottosson Rask som ny General Manager. Eva får ansvaret att ta den Japaninspirerade destinationen på Hasseludden in i framtiden, enligt ett pressmeddelande.

När Yasuragi ska förfinas tar man in en ledare med lång erfarenhet av att leda premiumresorts: Eva Ottosson Rask. Hon är tidigare General Manager på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Nu återvänder hon till sin hemstad.

– Eva är inget annat än en exceptionell ledare. Hon kommer att fortsätta positionera Yasuragi som en av norra Europas mest unika och älskade resort- och mötesanläggningar. Vi ser fram emot att ta del av hennes enorma driv och gästfokus för att utveckla både upplevelsen av hotellet men också utformningen av det. Med Eva vid rodret kommer Yasuragi att fortsätta sätta standarden för framtidens resortupplevelser, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Clarion Hotel Sign.

Eva Ottosson Rask började sin resa inom Strawberry 2009, då som HR- & Marknadschef för Clarion Hotel Sign. Hon har även varit General Manager på Clarion Collection Hotel Tapto. 2016 gick flyttlasset till Åre där hon styrt Nordic Hotels & Resorts norra flaggskepp Copperhill Mountain Lodge. Under hennes tid på Copperhill har såväl omsättning som lönsamhet ökat kraftigt. Här har hon lyckats göra hotellet till en favorit bland både lokalbor och besökare från hela Norden.

Yasuragi

– Den japanska kulturen är en oändlig källa av inspiration. I Yasuragis nya era kommer vi att utforska och förstärka alla dess aspekter. Vi kommer djupdyka i kultur, matfilosofi och genuina möten. Yasuragi har länge varit en ledstjärna när det kommer till sinnliga intryck, och jag är otroligt stolt över att få ta det fantastiska arbetet som gjorts här vidare. Framåt väntar en resa av nya och oförglömliga upplevelser för våra gäster – i sann Yasuragi-anda, säger Eva Ottosson Rask, General Manager på Yasuragi i ett pressmeddelande.

Eva Ottosson Rask tillträdde som General Manager på Yasuragi 1 januari, 2024.

2 kommentarer

  1. Terje Dahl: Märkligt att TN aldrig bryr sig om att anpassa bilderna som publiceras, inte kul för den som publicerats - eller för läsaren, att inte se personen ifråga. Kan inte vara en hemlighet för TN att det är liggande bilder som publiceras och att en stående bild måste anpassas?
    • Travel News: Vi bryr oss hela tiden.