Annons:

Göran Grell lämnar vd-stolen på RK Travel Group

RK Travel Group är Nordens i särklass största gruppresegrossist. Kunderna är turistbussföretag och resebyråer i Sverige, Norge och Finland. Efter nära 30 år som VD varav snart 10 som VD för RK, avgår nu Göran Grell, men sitter kvar i styrelsen och som ägare. Rekryteringen startar nu och beräknas vara klar till sommaren, enligt ett pressmeddelande.

– RK Travel Group står finansiellt stabilt och har ett fantastiskt rutinerat medarbetargäng med skyhögt kundfokus. Jag känner mig trygg med att vi hittar en VD som kan ta bolaget till ännu högre höjder, säger avgående vd Göran Grell i ett pressmeddelande.

– Jag har älskat mitt uppdrag som VD under 10 år, men kommer nu att fokusera mer på andra investeringar i Fredrik Helgessons och mitt moderbolag Travel Mate AB, som är verksamt i flera olika branscher, säger Grell. Samtidigt vill jag tacka alla kunder och partners för ett oerhört fint samarbete genom åren. Mitt intresse för dem, gruppresandet och resebranschen kommer fortsatt stå högt upp på min agenda. 

– Det är en bra timing för Göran att ta steget tillbaka från VD-stolen och han lämnar ett oerhört välskött och stabilt bolag i händerna på nästa person, säger RK Travel Groups styrelseordförande Sabine Söndergaard i ett pressmeddelande. Det ska bli väldigt intressant att gå in i rekryteringsprocessen och jag tror att det kommer att finnas många spännande kandidater från olika branscher som kan bli aktuella att titta närmare på, fortsätter Söndergaard.

2 kommentarer

  1. Kent: Det blir bra Göran, spännande med utveckling.
  2. Göran Grell: Tack.
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024