Annons:

Jakob de Vries är ny boss på Hotel C Stockholm

Ett av Stockholms största cityhotell, Hotel C, får en ny General Manager i Jakob de Vries. Jakob kommer senast från rollen som Senior Business Performance Manager på Nordic Hotels & Resorts, enligt ett pressmeddelande.

”Hotel C ska fortsätta vara det självklara valet som välkomnar varje gäst tillbaka, oavsett om du kommer för semester, jobb eller något däremellan”

Jakobs startade sin karriär i hotellbranschen på Scandic i Malmö och Helsingborg i olika operativa roller, bland annat som Front Desk Manager och Food & Beverage Manager. I sitt nästa uppdrag ansvarade han för de svenska barerna i en internationell kedja, med fokus på hantverksöl.

Intresset för hospitality tog honom till Stockholm och just Hotel C, där han tidigare jobbat som Controller på hotellet, innan han började sin tjänst på huvudkontoret. Jakob genomgår just nu Nordic Hotels & Resorts ledarskapsutvecklingsprogram Camp Maverick tillsammans med ett antal interna talanger som tar examen till våren.

– Jakob som ny General Manager är en fantastisk rekrytering för Hotel C då han har expertis och passion för både Food & Beverage, Commercial Performance och fokus på gästupplevelsen. Dessa parametrar är navet i att skapa framtidens hotellupplevelse, nöjda gäster och driva affären. Jag är också otroligt glad att se interna talanger utvecklas genom våra olika karriärvägar, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Med 367 rum, en mångsidig mötes- och eventdel, restauranger och den internationellt kända isbaren ICEBAR Stockholm i kombination med närheten till Arlanda Express är Hotel C många Stockholmsresenärers förstahandsval. Under Jakobs ledning kommer Hotel C att fortsätta profilera sig som det centrala cityhotellet med Stockholms bästa service.

– Jag ser fram emot att förstärka och utveckla den fantastiska resan som Hotel C har gjort det senaste året. Hotel C ska fortsätta vara det självklara valet som välkomnar varje gäst tillbaka, oavsett om du kommer för semester, jobb eller något däremellan, säger Jakob de Vries, i ett pressmeddelande.

Jakob de Vries tillträder 30 december 2022.

Kommentarer är stängda.