Annons:

Jonas Kentell är ny försäljningschef på BHW i södra Sverige

BWH Hotel Group utökar säljavdelningen och har anställt Jonas Kentell som Regional Sales Manager med södra Sverige som område, enligt ett pressmeddelande.

Efter rekryteringsrundan att tillsätta rollen som Regional Sales Manager Södra Sverige, välkomnar nu hotellgruppen Jonas Kentell till sin nya tjänst.

Jonas har lång och bred erfarenhet från branschen och har arbetat med försäljning mot alla segment – såväl med företagskunder, leisure och grupper som med möten & events. Jonas har tidigare arbetat på bland annat Hilton Copenhagen Airport, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Hotel Legoland, Scandic och Atlantic Link.

Jonas kommer närmast från Core Hospitality i Danmark där bland annat Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen, Moxy Copenhagen Sydhavnen och Moxy Bergen ingår.

Med sitt väl inarbetade nätverk av både danska och svenska kunder är man på BWH Hotel Group övertygade om att Jonas framgångsrikt kommer att bidra med att utveckla och driva säljavdelningen framåt enligt ett pressmeddelande.

Jonas Kentell tillträdde sin tjänst den 1 april och kommer att utgå från Malmö.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna