Annons:

Lena Axelson är ny digital chef på Best Western

BWH Hotel Group utökar och har anställt Lena Axelson som ny digital chef som ska arbeta med att ta fram Best Westerns nya webbplats, enligt ett pressmeddelande.

”Målet är att bygga en av världens bästa webbplatser”

Lena har lång erfarenhet från branschen och har bland annat under många år arbetat med researrangören Vings digitala resa, både på marknadsavdelningen och IT-avdelningen. Hon agerade teamledare och även huvudprojektledare bland annat för det nordiska webbprojektet med ”mobile first”-fokus, drivet av UX/designavdelningen. Närmast kommer Lena från Sogeti Stockholm, där hon under de tre senaste åren haft rollen som konsultchef.

Fokus i det nya uppdraget kommer att ligga på att utveckla webberbjudandet med målet att bygga en av världens bästa webbplatser. Arbetet kommer att inledas med att ta fram helt nya webbar för Skandinavien där Lena kommer att vara strategiskt ansvarig.

Man kommer även lägga ytterligare vikt vid att berätta storyn om gruppens lika olika hotell för att nå en större publik och få ännu fler nöjda besökare och kunder. 

Med hennes värdefulla erfarenhet från tidigare yrkesroller där hon framgångsrikt har lett kollegor, affärsinriktade projekt och aktiviteter, är man på BWH Hotel Group övertygade om att Lena kommer att bidra med expertis, driv och kreativitet.

Lena Axelson tillträdde sin tjänst den 7 mars skriver man i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Anonym: Grattis Lena, du är grym så grattis till BWH! Mvh, Claes Pellvik