Annons:

Lennart Lagnehag är ny hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby

I augusti tillträder Lennart Lagnehag som ny hotelldirektör för Clarion Hotel i Visby. Lennart har en gedigen internationell bakgrund från hotell- och restaurangbranschen och kommer senast från rollen som hotelldirektör för Quality Hotel Sandes i Norge, enligt ett pressmeddelande.

”Jag kommer också att lägga ett stort fokus på det kommersiella arbetet”

-Lennart har under många år inom Nordic Choice Hotels visat att han är en skicklig, handlingskraftig, kommersiell och trygg ledare. Vi på Clarion är därför mycket glada över att just Lennart antagit utmaningen att leda Visbys största hotell. Lennart har en unik känsla för hotelldrift och ett tydligt kommersiell fokus. Hans intresse för branschtrender och hållbarhetsfrågor kommer att tillföra hotellet och destination Gotland mycket positivt framöver, säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Sverige i ett pressmeddelande.

-Jag är otroligt glad och stolt över att bli en del av Clarion Hotel och ta över ansvaret för Clarion Hotel Wisby på vår svenska paradisö, Gotland. Clarion Wisby är ett anrikt hotell, med ett klockrent läge, mitt i Visby. Det är en självklar storfavorit bland besökare på ön och vi har därmed ett fantastiskt utgångsläge i det fortsatta arbetet med att utveckla och förbättra verksamheten. Jag vill att våra gäster ska få en minnesvärd upplevelse när de besöker Visby och tillsammans med mitt team kommer vi att fokusera på gäst upplevelsen och detaljerna för att förstärka vår position som Gotlands bästa hotell. Jag kommer också att lägga ett stort fokus på det kommersiella arbetet och jag tror att vi, med rätt strategi, kan lyfta både destinationen och hotellet och bidra till näringslivet på ön, året om. Just nu ser jag mest fram emot att lära känna mina medarbetare, lokalborna och gäster och framförallt, den stundande flytten till öjn, säger Lennart Langenhag, tillträdande hotelldirektör Clarion Hotel Wisby i ett pressmeddelande.

Lennart Lagnehag har sin första arbetsdag på Clarion Hotel Wisby 20 augusti 2022.

2 kommentarer

  1. Andreas Nilsson / JA Travel Golfresor: Rätt man på rätt plats. Stort lycka till Lennart!
  2. Rolf Johansson: Lycka till Lennart, hoppas du får hotellet fräscht igen! Kommer gärna och "inspekterar" 2023 !