Annons:

Magnus WIdell lämnar vd-posten på Gröna Lund

Efter nästan 10 år på Gröna Lund väljer nu Magnus Widell att lämna vd-posten för att ta sig an nya utmaningar. Han kommer vara verksam på Gröna Lund hela sommaren och lämnar sin tjänst den 1 september.

– Jag har haft otroligt roligt under mina 10 år på Gröna Lund och därför är det med dubbla känslor som jag nu väljer att lämna företaget. Men jag är väldigt stolt över vad vi åstadkommit tillsammans och jag kommer med spänning att följa Gröna Lund på den resa som man nu har framför sig, med alltifrån nya säsongen Winter Wonderland till förhoppningsvis ett helt nytt tivoliområde på parkeringen, säger Magnus Widell, avgående vd på Gröna Lund i ett pressmeddelande.

Magnus Widell kommer vara verksam på Gröna Lund hela sommaren och lämnar den 1 september över arbetsledningen till en tillförordnad chef i ledningsgruppen till dess att en ny vd tillsätts.

2 kommentarer

  1. Erik: Först satsar man miljoner på Winter Wonderland, där målet är hundratusentals besökare under vintersäsongen, trots att Sthlm knappast är toppresmål under vinter och sen avgår man som VD. Fint
  2. Anna: Antar att den lokala Stockholmspubliken är en viktig målgrupp för vintersatsningen. Sen finns det nog aldrig nåt bra tillfälle för en VD att avgå. Hatten av för Magnus, tänk vilken resa Grönan gjort under hans 10 år.