Annons:

Mattias Larsson – ny General Manager för ProfilHotels Nacka

Mattias Larsson är sedan i maj 2022 ny General manager för Ligula Hospitality Groups hotell ProfilHotels Nacka. Hotellet som ligger i anslutning till Sickla centrum öppnar den 1 september och har då varit stängt närmare ett år för renovering.

ProfilHotels Nacka är ett fullservicehotell med spaavdelning, bar, restaurang och förstklassig konferensverksamhet utöver de 164 hotellrummen.

Mattias Larsson, som sedan i våras axlat rollen som General Manager för ProfilHotels Nacka, är en erfaren ledare med 17 år inom Ligula, från bokning och projektledning till hotellchef och General Manager för ProfilHotels Riddargatan. I grunden har Mattias en mini-MBA från Probana Business School. Att Mattias fortfarande jobbar kvar inom hotellbranschen beror på hans stora intresse för mötet med människor och att få leverera så stor kundnöjdhet som möjligt!

”Det ska bli otroligt kul att få vara med och driva samt vidareutveckla ett så spännande hotell som ProfilHotels Nacka. Hotellet har ett väldigt bra läge med ett levande Sickla centrum på ena sidan och naturen på den andra. Dessutom väldigt bra kommunikationer till och från Stockholm City. Jag är övertygad om att hotellet kommer locka till sig många gäster tack vare detta samt kombinationen av ett totalrenoverat hotell med både spa- & relaxavdelning, moderna möteslokaler och ett riktigt bra mat- och dryckeskoncept i vår amerikans-italienska restaurang Angelini” säger Mattias Larsson.

En kommentar

  1. Erik Å: Mini-MBA, va? Den innehåller 10p trollerikunskap på distans 😂
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022