Annons:

Mikael Forsell ny VD för Bengt-Martins AB

Mikael Forsell tillträder den 22 april 2024 tjänsten som VD för Bengt-Martins AB i Karlstad, enligt ett pressmeddelande.

Mikael kommer närmast från en tjänst som kommersiell platschef i Branäs. För de som är idrottsintresserade klingar nog Mikaels namn välbekant. Med över 100 landskamper som målvakt är han ett välkänt namn i bandysverige. 

Nu är det ingen målvakt Bengt-Martins sätter vid rodret utan i högsta grad en offensiv playmaker som ska öka både tillväxttakt och varumärkesstyrka. 

”Att få möjlighet att leda ett bolag med så stor potential och tydlig familje- och lokalkänsla känns inspirerande. Med dedikerad och kompetent personal i Karlstad och Sälen och långsiktiga ägare ser jag inga hinder för vår tillväxtresa. Jag är oerhört taggad att vara med och skapa branschens ledande företag och Karlstads mest attraktiva arbetsplats”, säger Mikael i ett pressmeddelande. 

”Mikaels anställning sammanfaller med Magic Carpet Groups nysatsning i Bengt-Martins och Karlstad med bland annat ambitiösa tillväxtmål och flytt till nya lokaler i höst. I samband med bolagsstämman utökas och förnyas styrelsen med flera kända namn med anknytning till Karlstad. Som ordförande tillträder Erik Stenberg, en av grundarna av Embracer”, säger Stefan Gustafsson, Magic Carpet Group. 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024