Annons:

Mikael Forsell ny VD för Bengt-Martins AB

Mikael Forsell tillträder den 22 april 2024 tjänsten som VD för Bengt-Martins AB i Karlstad, enligt ett pressmeddelande.

Mikael kommer närmast från en tjänst som kommersiell platschef i Branäs. För de som är idrottsintresserade klingar nog Mikaels namn välbekant. Med över 100 landskamper som målvakt är han ett välkänt namn i bandysverige. 

Nu är det ingen målvakt Bengt-Martins sätter vid rodret utan i högsta grad en offensiv playmaker som ska öka både tillväxttakt och varumärkesstyrka. 

”Att få möjlighet att leda ett bolag med så stor potential och tydlig familje- och lokalkänsla känns inspirerande. Med dedikerad och kompetent personal i Karlstad och Sälen och långsiktiga ägare ser jag inga hinder för vår tillväxtresa. Jag är oerhört taggad att vara med och skapa branschens ledande företag och Karlstads mest attraktiva arbetsplats”, säger Mikael i ett pressmeddelande. 

”Mikaels anställning sammanfaller med Magic Carpet Groups nysatsning i Bengt-Martins och Karlstad med bland annat ambitiösa tillväxtmål och flytt till nya lokaler i höst. I samband med bolagsstämman utökas och förnyas styrelsen med flera kända namn med anknytning till Karlstad. Som ordförande tillträder Erik Stenberg, en av grundarna av Embracer”, säger Stefan Gustafsson, Magic Carpet Group. 

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024