Annons:

Mikael Pettersson är ny General Manager för ProfilHotels Halmstad Plaza

Mikael Pettersson är fr o m 15 april ny General Manager för Ligula Hospitality Groups nya ProfilHotels Halmstad Plaza. Hotellet, som är beläget i centrala Halmstad alldeles i närheten av Resecentrum, öppnades sommaren 2021 och har redan etablerat sig på ett positivt sätt både lokalt och bland inresande gäster. ProfilHotels Halmstad Plaza är ett fullservicehotell med relaxavdelning, restaurang och skybar utöver de 240 hotellrummen

”Hotellet har en väldigt internationell känsla”

Mikael Pettersson som nu axlar rollen som General Manager är en erfaren kunnig ledare som rest och arbetat en hel del utomlands, och som de senaste åren varit verksam i södra Sverige, bland annat som VD för Örenäs slott. Med tidigare tjänster inom både större internationella hotellkedjor och fristående hotell har Mikael en bred erfarenhet från hotellbranschen.
”Det ska bli otroligt kul att få vara med och vidareutveckla en så spännande produkt. Hotellet har en väldigt internationell känsla och jag ser fram emot att arbeta med teamet och se till att hotellet blir ytterligare en anledning att resa till Halmstad. Med ett riktigt bra mat- och dryckesutbud och dessutom både relaxavdelning och skybar med fantastisk utsikt är jag övertygad om att hotellet kommer bli en populär mötesplats året runt” säger Mikael i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.