Annons:

Premium

“Min styrka är att få saker att hända”

Charlotta Söderlund är ny tillförordnad VD och koncernchef på Cabonline Group. Här svarar hon på Travel News klassiska på-nytt-jobb-enkät.

Möjligheten att få vara del av ett mångkulturellt företag som strävar efter att göra skillnad i människors liv ger mig massor av energi”

Grattis Charlotta Söderlund, du är ny tillförordnad VD och koncernchef på Cabonline Group, varför valde Peter Viinapuu, styrelseordförande för Cabonline Group dig tror du?
– Tack! Jag tror att Peter såg att min bakgrund och mina kompetenser passar perfekt för den stora kvalitetssatsningen Cabonline genomför för att stärka positionen på den nordiska marknaden och utveckla verksamheten. Mitt starka engagemang för att arbeta nära kollegor, skapa arbetsglädje och driva förändring på bästa möjliga sätt är något jag tror Peter också såg som värdefullt för vårt företags framtid. Dessutom att jag har en operativ bakgrund och min styrka är att få saker att hända.

Varför valde du Cabonline?
– Jag lockades av den spännande förändringen i transportbranschen och utmaningen med att kunna möta alla våra olika kunders behov,…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024