Annons:

Mirja Braun är ny vd på Clarion Arlanda

Clarion Hotel® presenterade idag sin nya topprekrytering till Clarion Hotel® Arlanda. I december välkomnar de en ny VD till hotellet – Mirja Braun, enligt ett pressmeddelande.

Med en bakgrund inom både nationell och internationell hotellverksamhet tar Mirja över styrandet av Clarion Hotel® Arlanda. Hotellet är ofta en utgångspunkt för affärsresenärer, konferensgäster och semesterfirare på Arlanda flygplats.

– Jag är mycket hedrad över att ha blivit utnämnd till hotelldirektör för Clarion Hotel® Arlanda, säger Mirja Braun i ett pressmeddelande och fortsätter: 

– Vi välkomnar Mirja till Clarion Hotel® Arlanda och ser fram emot att se hotellet fortsätta att blomstra under hennes ledning. Med Mirjas engagemang och erfarenhet är vi säkra på att hotellet är på väg mot nya höjder, säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel® Sverige.

– Jag ser fram emot att leda vårt fantastiska team och fortsätta höja standarden för gästservice. Clarion Hotel® Arlanda har en stark historia av att erbjuda komfort, kvalitet och service. Jag är därför fast besluten att fortsätta på den inslagna vägen och skapa framgångsrika och minnesvärda vistelser för våra gäster.

Mirja har en gedigen erfarenhet inom hotellbranschen runt om i världen. Hon kommer senast från rollen som hotelldirektör för Scandic Hotels. Där har hon jobbat på olika hotell inom Stockholmsregionen de senaste 12 åren. Dessförinnan arbetade Mirja för The Ritz – Carlton Orlando och Elite Hotels of Sweden.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024