Annons:

Nathalie Ufer Weichl – ny direktör på ProfilHotels Riddargatan

Nathalie Ufer Weichl är sedan augusti ny General Manager för ProfilHotels Riddargatan i Stockholm. ProfilHotels Riddargatan är med sina 78 rum en liten hotellpärla i centrala Stockholm som Ligula drivit i 20 år, enligt ett pressmeddelande.

Nathalie som nu axlar rollen som General Manager har en lång bakgrund inom hotell- och  restaurangbranschen, hon är född och uppvuxen på Öland där hennes föräldrar drev  hotellverksamhet. Som 20-åring flyttade hon till Stockholm där hon började sin karriär i  restaurangvärlden, bland annat jobbade hon på Villa Källhagen, Vassa Eggen och Edsbacka krog. Därefter  gick Nathalie över till hotellnäringen där hon i närmare 20 år jobbade för en av Sveriges största  hotellkedjor.  

”Det är väldigt roligt och inspirerande att kliva in i rollen som ytterst ansvarig för ProfilHotels  Riddargatan! Jag ser fram emot en spännande resa och att vara en del av Ligula. ProfilHotels  Riddargatan är verkligen en pärla och det känns så roligt att få arbeta med och utveckla både  hotellet och dess personal.” säger Nathalie Ufer Weichl.

Kommentarer är stängda.