Annons:

Noel Ekstrand blir direktör för The Vault i Helsingborg

Nu rustar Room Republic upp inför ytterligare en rekordsommar, säkrar upp i ledningen och drift, med ännu en rekrytering på kort tid. Noel Ekstrand, som senast kommer som F&B Manager från Malmö Live och tillträder som ny General Manager på The Vault Hotel Helsingborg, enligt ett pressmeddelande.

Från starten av maj kliver Noel in som General Manager för The Vault Hotel och tar med sig sina erfarenheter, driv och kompetens för att lyfta Helsingborgs ledande boutiquehotell till ytterligare nya nivåer. I takt med detta ges även Annelie Riippa utökat ansvar som Hotel Manager på The Vault Hotel.

”Nu blickar vi framåt med stor förväntan och spänning. Ser fram emot att får leda förändringsarbetet med att fortsätta flytta fram positionen ytterligare, möta upp återstarten för branschen och jobba för att lyfta upp The Vault som attraktiv arbetsplats, samt fortsätta leverera och utveckla gästupplevelser av världsklass i våra unika miljöer. ” säger Noel Ekstrand i ett pressmeddelande.

”Vi är väldigt glada över rekryteringen av Noel som kommer in med en spetskompetens inom F&B och som tillsammans med teamet på hotellet ska ta det till nästa nivå. I linje med vår satsning så lyfter vi även upp Annelie Riippa som Hotel Manager för The Vault Hotel. Nu vässar vi teamet för att utveckla verksamhetens möjligheter och potential ytterligare.” Säger André Åberg VD för Room Republic.

  • The Vault Hotel består av 56 rum, restaurang Trattoria Venti och den populära Autriumbaren, samt en del av Worlds Hotels Crafted Collection. Hotellet i Room Republics regi invigdes i November 2018. The Vault Hotel har efter omfattande renovering snabbt vuxit fram till regionens ledande lifestyle- och boutiquehotell, som befäste sin position i stormen av pandemin. Här tas vännerna med på en unik gästupplevelse med design och inredningskoncept mitt i centrala Helsingborg, från kontinental lyx till en svunnen tid i den anrika och historiska bankbygganden som anrättades vid tidigt 1900-tal.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna