Annons:

Nordic Hotel Consulting rekryterar Marcus Josefsson och Felix Jondal

Nordic Hotel Consulting (NHC) expanderar i Sverige genom att engagera Marcus Josefsson och Felix Jondal som tillsammans med David Bergling jobbar som rådgivare inom hotellfastighetsutveckling i Sverige.

“Marknaden har sett en snabb återhämtning efter Covid 19”

Marcus Josefsson, med bakgrund som Vd på Nobis Hotel och ansvarig för Christie & Co:s Stockholmskontor samt Felix Jondal med lång erfarenhet från internationell hotell och restaurangdrift samt affärsutveckling, kommer tillsammans med David Bergling leda NHC:s Stockholmskontor och utöka NHC´S närvaro på den svenska marknaden. 

Christian Kielgast, partner NHC säger: 

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Felix och Marcus till vår verksamhet. Tillsammans med David kommer de tre att avsevärt stärka vår närvaro i Stockholm och den svenska marknaden. Marknaden har sett en snabb återhämtning efter Covid 19 med nya segment som upplever stark tillväxt, samtidigt som kapitalmarknaderna påverkas av ekonomisk och geopolitisk osäkerhet samt stigande räntor. Marknadsmiljön kommer att kräva nytänkande men innebär också nya möjligheter att skapa framgångsrika hotellinvesteringar. NHC har en mycket bred internationell och pannordisk erfarenhet med en gedigen meritlista och vi ser fram emot att få detta att fungera och skapa värde för våra svenska kunder. 

Marcus Josefsson, Director NHC Sweden, säger i ett pressmeddelande: 

– Jag är glad över att återvända till rådgivningsverksamheten och ansluta mig till NHC-teamet, som har visat en unik förmåga att framgångsrikt ge råd om och genomföra hotellprojekt för både internationella och svenska kunder. 

Felix Jondal, Director NHC Sverige, säger: 

– Jag ser fram emot att använda min mångåriga internationella och svenska erfarenhet för att skapa värde för våra kunder och för att ytterligare stärka NHC:s position som Nordens ledande rådgivningsbyrå gentemot hotellfastighetsägare.

Kommentarer är stängda.