Annons:

Nu ska Annie Lööf styra över Astrid Lindgrens Vimmerby AB

Nu står det klart att Astrid Lindgrens Vimmerby förstärker sin redan solida organisation med ytterligare en toppkompetens i bolagets styrelse. Annie Lööf, tidigare näringsminister, tillträder nu som styrelseledamot och tillför stor erfarenhet av både politik och näringsliv enligt ett pressmeddelande.

– Annie Lööf har en unik och eftertraktad kompetens som många vill ta del av. Hennes värderingar är också precis i linje med bolagets så vi är otroligt glada och stolta över vår fantastiska rekrytering. Vi är ett starkt lag med väldigt duktiga människor och att Annie Lööf väljer att arbeta med oss upplever jag som ett väldigt bra betyg för oss som bolag, säger Nils Nyman styrelseordförande i Astrid Lindgrens Vimmerby AB.

Annie Lööf själv betonar stoltheten i att få vara med att utveckla Astrid Lindgrens Vimmerby och dess viktiga roll i den småländska besöksnäringen.

Nu ska Annie Lööf styra över Astrid Lindgrens Vimmerby AB.

– För mig är Astrid Lindgren barndom, Småland och varma, tydliga värderingar. Det är en stor förmån att få vara med och utveckla Astrid Lindgrens Värld och hennes barndomshem Näs och göra så att än fler barn och vuxna får ta del av hennes berättelser om Pippi, Emil och Skorpan. Jag ser fram emot att få vara med på den fortsatta resan att både få fler att ta del av denna kulturskatt och samtidigt skapa jobb och utveckling lokalt i Småland.

Astrid Lindgrens Vimmerby AB (vari ingår Astrid Lindgrens Värld, Näs Astrid Lindgrens barndomshem och Astrid Lindgrens Vimmerby Möten och konferenser) arbetar intensivt och kontinuerligt med offensiva satsningar som befäster Vimmerby som ett av Sveriges starkaste besöksmål.

Kommentarer är stängda.