Annons:

Ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ulrika Bergström blir ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa då nuvarande direktör, Christian Madsen tar en central position som affärsområdeschef för Hotell & Möten inom Sabis. Sabis driver destinationerna: Smådalarö Gård Hotell & Spa, Krusenberg Herrgård och Fågelbrohus, enligt ett pressmeddelande.

”Att få chansen att arbeta på en så unik och naturnära året-runt-destination som Smådalarö Gård, känns som en ynnest”

Ulrika Bergström har lång erfarenhet av hotellbranschen och kommer senast från Scandic där hon varit hotelldirektör på Kungens Kurva och Scandic Skärholmen. Ulrika har arbetat på både stora kedjor som Clarion och Scandic, men även mindre herrgårdshotell såsom Krägga Herrgård och Happy Tammsvik. Under sin karriär har hon utvecklat ett jordnära och närvarande ledarskap med fokus på ständig utveckling och förbättringar.

– Det känns otroligt spännande att bli en del av Sabis och Smådalarö Gård Hotell & Spa. Att få chansen att arbeta på en så unik och naturnära året-runt-destination som Smådalarö Gård, känns som en ynnest. Med min kärlek till branschen ser jag framemot att tillsammans med teamet fokusera på minnesvärda kundupplevelser och utveckla destinationen vidare, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms skärgård är ett av Sveriges största spahotell där gästerna erbjuds kurerade upplevelser för alla sinnen. Nuvarande hotelldirektören Christian Madsen på Smådalarö Gård Hotell & Spa tar en central roll på Sabis som affärsområdeschef för bolagets samtliga hotell; Smådalarö Gård Hotell & Spa, Krusenberg Herrgård och Fågelbrohus. En roll där fokus handlar om ständig utveckling och att bygga attraktiva destinationer där gastronomi, hälsa, välmående och naturnära upplevelser står i fokus.

– Jag är så glad att jag får möjligheten att anta en ny roll på Sabis. Min tid på Smådalarö Gård Hotell & Spa har varit fantastisk och lärorik, det är en destination som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Nu känns det otroligt spännande att få vara med och utveckla alla våra destinationer, skapa reseanledningar inom natur, hälsa och smaksensationer samt att arbeta med kundupplevelsen tillsammans med drivna kollegor, säger Christian Madsen, affärsområdeschef Hotell & Möten i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024