Annons:

Per Keller tar över Såstaholm Hotell & Konferens

Winn Hotel Group äger, driver och utvecklar hotell. Var och ett med sin egen nisch, men alla drivna med samma målsättning – att skapa bästa möjliga hotellkänsla. I portföljen återfinns Såstaholm Hotell & Konferens som nu välkomnar sin nya vd Per Keller, enligt ett pressmeddelande.

”Winn äger både marken och fastigheterna där verksamheten idag drivs framgångsrikt sedan många år men där vi samtidigt ser en enorm utvecklingspotential för Såstaholm Hotell & Konferens”

Med en gedigen bakgrund inom besöksnäringen både internationellt och i Sverige har nu Winn Hotel Group lyckats rekrytera upplevelseproffset Per Keller till rollen som vd för Såstaholm Hotell & Konferens. Per kommer närmast från Nordic Choice Hotels och Nordic Hotels and Resorts, där han arbetat som vd i olika uppdrag sedan 2013. Per har även en bakgrund inom koncernen Parks and Resorts Scandinavia. Förutom i sina roller som hotell-vd är Per är en uppskattad utbildningsledare inom ledarskap och affärsutveckling i managementprogrammet för Besöksnäringen – en Visitautbildning som drivs av Service Academy Scandinavia.

– Äntligen blir man en Winnare! Jag ser enormt fram emot att påbörja mitt nya uppdrag tillsammans med Winn och Såstaholm. Det finns en otrolig potential i denna pärla 30 min från Stureplan, som idag levererar på en otroligt hög nivå. Mest ser jag fram emot att få lära känna teamet och se hur vi tillsammans skall positionera denna pärla, säger Per Keller, tillträdande vd, Såstaholm Hotell & Konferens.

Framtiden för Såstaholm sätts nu i fokus där flera utvecklingsprojekt pågår, och kommer startas upp, för att förbereda verksamheten för storslagna planer framåt.

Anders Junger vd på Winn.

– Winn äger både marken och fastigheterna där verksamheten idag drivs framgångsrikt sedan många år men där vi samtidigt ser en enorm utvecklingspotential för Såstaholm Hotell & Konferens. Vi har planer på att satsa stort framöver för att skapa Norra Stockholms starkaste hotelldestination för såväl privat- som mötesmarknaden. För det hade vi inte kunnat få en bättre lämpad vd att ingå i projektteamet som ska förverkliga dessa planer. Vi är otroligt glada över att i Per fått en rutinerad, engagerad och driven person med Winns värderingar, säger Anders Junger, vd och koncernchef Winn Hotel Group.

Per tillträder sin nya roll som vd för Såstaholm Hotell & Konferens den 1:a februari 2023.

Kommentarer är stängda.