Annons:

Roger Pettersson ny direktör på Scandichotellen i Umeå

Scandic har rekryterat Roger Pettersson som nu tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Plaza Umeå och Scandic Umeå Syd. Roger kommer närmast från Compass Group och där han varit regionchef för Norrland under de senaste sju åren, enligt ett pressmeddelande.

Roger Pettersson har många års erfarenhet av att leda i större organisationer och har en gedigen bakgrund inom restaurangnäringen. Roger har under sina många år i branschen varit en uppskattad ledare i sitt arbete att stärka den norrländska regionen, vilket han nu kommer att intensifiera i sin roll som hotelldirektör på Scandichotellen i Umeå. 
– För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse eftersom jag ända sedan min karriärstart, drygt 30 år bakåt i tiden haft som mål att någon gång jobba som hotelldirektör. Det känns därför ärofyllt att få detta uppdrag då Scandic är ett fantastiskt företag med fantastiska möjligheter och jag är stolt över att få förtroendet att tillhöra en organisation med goda värderingar. Jag har redan blivit väl mottagen av mina nya kollegor i Region Norrland och på plats här i Umeå och ser verkligen fram emot att ta mig an denna nya utmaning, säger Roger Pettersson, nytillträdande Hotelldirektör för Scandic Plaza Umeå och Scandic Umeå Syd i ett pressmeddelande.

Roger tillträder sin tjänst som hotelldirektör för Scandichotellen i Umeå den 15 februari, 2022.

Kommentarer är stängda.