Annons:

Två nya hotellchefer i Helsingborg

Två nya kvinnliga ledare intar positionerna som VD och hotelldirektör för de två Clarion Hotel® i Helsingborg. Tillsammans vill de jobba strategiskt och långsiktigt med destinationen, enligt ett pressmeddelande.

“Att få komma tillbaka till Clarion & Strawberry känns helt fantastiskt!”


Nyligen blev VD-posten för Clarion Hotel® Sea U vakant, då Jenny Pieplow Benestam, tidigare VD, kliver in som regional försäljningsdirektör för det södra distriktet inom Strawberry. Idag meddelar man att Nicki Eby blir VD på Clarion Hotel® Sea U. Nicki är en hemvändare till staden sedan i våras, då hon fick positionen som VD på Clarion Hotel® Grand Helsingborg.

– Jag är så otroligt glad över att få bli en del av Clarion Hotel® Sea U, ett fantastiskt fint hotell vid havet som har blivit en riktigt härlig mötesplats för alla, både hotellgäster och Helsingborgare. Här kommer jag att trivas. Vi ska fortsätta att utveckla alla våra verksamheter och tillsammans skapa fler roliga event och få ännu fler att upptäcka Helsingborg. Vi vill verkligen vara en del av destinationsutvecklingen av Helsingborg, säger Nicki Eby i ett pressmeddelande.

Som VD på Clarion Hotel® Grand Helsingborg kliver en ny-gammal kollega till kedjan. Jenny Persson var tidigare Hotel Manager på Clarion Hotel® Malmö Live, men har de senaste två åren varit Operations Manager på IKEA Hotell.

– Att få komma tillbaka till Clarion & Strawberry känns helt fantastiskt! Helsingborg är en otroligt fin stad som jag är nyfiken på. Fantastiska hotell, en fin stadskärna där samarbeten verksamheterna emellan verkar vara nyckeln till framgång. Ser fram emot att lära känna staden lite mer på djupet. Jag har tidigare jobbat i Helsingborg då jag fick äran att vara med att öppna restaurang GASTRO som restaurangchef. Clarion Hotel® Grand Helsingborg är ett drömhotell att få driva, skapa det personliga hotellet, möta gästen i den fantastiska matsalen eller varför inte slå sig ner i den berömda hissen för ett litet möte. Ser fram emot att tillsammans med alla engagerade medarbetare fortsätta utveckla Grand, säger Jenny Persson.

Tillsammans vill Jenny och Nicki jobba långsiktigt och strategiskt med destinationen Helsingborg. Målet är att göra Helsingborg attraktivt hela året för evenemang och möten.

– För att vi ska lyckas med att lyfta Helsingborg ännu mer som destination behöver vi jobba tillsammans med politiker, tjänstemän, kommunen, HBG city och näringslivet, säger Nicki.

Genom det arbetet är de övertygade om att Helsingborg kan ta emot större idrottsarrangemang, kongresser och få fler företag att etablera sig i staden.

– Att få se våra interna medarbetare växa och axla nya ansvarsområden är något jag värnar varmt om. Att det ger ringar på vattnet kan vi se på kvittot nu när vi har glädjen att välkomna tillbaka en medarbetare som testat sin vingar utanför koncernen. Jag är övertygad att med dessa två fantastiska ledare så kommer vi att utveckling våra hotell och där med tillväxten på hotellmarknaden i Helsingborg. Det visar vårt engagemang för att göra en positiv inverkan på den lokala samhället och ge våra kunder en unik och minnesvärd hotellupplevelse. säger Miri Sumiq, driftsdirektör på Clarion Hotel®.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024